Voor een melding van overlijden kunt u mij 24 uur per dag bereiken op 06 – 15 93 76 15

Uitvaartfotografie – Uitvaartvideografie

Hier op mijn pagina treft u een kleine selectie van een aantal foto’s en een korte video; beelden die gemaakt zijn tijdens een aantal verschillende uitvaarten. Uiteraard heb ik met de betrokken families overleg gehad en toestemming gevraagd om ze op mijn website te mogen publiceren.

Om verschillende redenen kunnen nabestaanden er voor kiezen om de uitvaart te laten vastleggen door een fotograaf of een videograaf. Bijvoorbeeld de overweging dat, vanwege de emoties, veel aan nabestaanden voorbijgaat op de dag van de uitvaart. Door beeld- en of geluidmateriaal te bezitten kan de uitvaart herbeleefd worden. Van veel families begrijp ik dat dat hen een stuk waardevolle rouwverwerking biedt.

Daarnaast kan het gebeuren dat mensen niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn. Denk hierbij aan heel jonge kinderen binnen de familie, familieleden die in het buitenland woonachtig zijn of een familielid dat vanwege een ziekenhuisopname afwezig is. Het is fijn om later, met de mensen die van betekenis zijn voor de nabestaanden, alsnog de herinneringen aan de uitvaart te kunnen delen.