Voor een melding van overlijden kunt u mij 24 uur per dag bereiken op 06 – 15 93 76 15

Rouwkaart

De meest gebruikelijke manier om een overlijden bekend te maken is het versturen van een rouwkaart. Op die manier is iedere betrokkene, dichtbij of verder weg, tevens geïnformeerd over de eventuele mogelijkheid tot afscheid nemen en de uitvaartplechtigheid zelf.

De keuze voor welke rouwkaart en de opmaak daarvan is heel persoonlijk. Steeds vaker kiezen mensen voor een unieke rouwkaart, specifiek afgestemd op de overledene zelf qua persoonlijkheid, hobby’s, interesses, e.d. Ik zal met u de mogelijkheden van uw wensen bespreken.

Als u het moeilijk vindt om een gepersonaliseerde kaart te maken, dan kunt u wellicht een keuze maken uit het uitgebreide assortiment aan rouwkaarten dat ik u kan tonen.

Bloemen

Door de keuze voor een bepaalde kleur, een bepaalde bloem of een bepaald bloemstuk wordt een zekere symboliek gegeven aan de uitvaart. Indien gewenst kan ik de bloemen met u bespreken en laten verzorgen door een erkende, gespecialiseerde bloemist. Uiteraard bent u eveneens vrij om de bloemen zelf te (laten) verzorgen.